FAQ

Frequently asked questions

Vad gör vi om det regnar?


Vi har alltid en plan b ifall det skulle regna på bröllopsdagen. Vi kollar upp en fin plats under tak, i en tät skog eller inomhus som blir fin att fota på. Men jag har även med mig genomskinliga paraplyn att fota under och det blir magiska bilder!
Vad händer om vi eller du blir sjuk?


Om någon av er mot förmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
Behöver du boka övernattning?


Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kommer även kostnader för boende att tillkomma.
Hur gör du med mat under bröllopet?


Om ni har bokat mitt halv- eller heldagspaket önskar jag att få någon enkel mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?


Har vi möjlighet att göra er provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön så är det en bra idé. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och då är jag på plats i god tid innan bröllopet börjar för att stämma av att platsen ser bra ut.
Ett tips när man letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid en byggnad eller liknande!
Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?


Mina priser startar på 8'990:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni är intresserade av att se mina bröllopspaket :)
Hur många bilder får vi?


Det beror såklart på vilket paket ni har bokat men jag brukar leverera minst 50 bilder/timme